Редактор: Недко Петровe-mail: [email protected]Кадър: Телевизия 7/8Оттук нататък правим това, което до днес,

...
Редактор: Недко Петровe-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bgКадър: Телевизия 7/8Оттук нататък правим това, което до днес,
Коментари Харесай

„Отровното трио”: Това е опит за гражданска война. Опит за насилие срещу протестиращите. Поръчано е от Борисов и Гешев

Редактор: Недко Петров

e-mail: [email protected]

Кадър: Телевизия 7/8

Оттук нататък вършим това, което до през днешния ден, само че три пъти по-силно. Жалко за Борисов, ще си тръгне със позор, повалян в катран и перушината на историята, сподели Арман Бабикян пред репортера Станислав Балабанов в „ Студио Хъ ” по Телевизия 7/8.

Погледнете морето от хора. Бесни са, няма да си тръгнат незабавно, тъй като този бяс ще се излее върху главите им. Няма да се съобразяваме с тях, няма да се договаряме. Бутане на палатки от служители на реда, на блокадите, за първи път се случва в демократичната ни страна. 30 години не беше случвало, не беше се случвало при Луканов, не беше се случвало при Орешарски, не беше при оня завалия, който докара инфлацията. Никога не се е случвало, това е опит за революция, опит за принуждение против протестиращите, и това е поръчано от Борисов и Гешев, добави проф. Велислав Минеков.

Това, което се случи в 4,30 през днешния ден, е изключителна нелепост, в страха си те вършат чудеса. Колкото по-зле, толкоз по-добре, толкоз по-бързо ще паднат. С всяка неточност те си отиват, само че няма да  бъдат изпъдени, ще бъдат търсени, няма да ги пуснем да си отидат в Дубай при техния любим Черепа. Борисов го няма тук, някъде е в пещерите сигурно, не е момента да се демонстрира, добави проф. Минеков.

Следващата стъпка, връщаме си барикадите и завземаме нови барикади, тъй като на хората им писна да ги вършат на маймуни, да ги тъпчат, да ги крадат. Така че този път ще строим по-големи барикади на повече места, и ще им извадим душичките с памук, съобщи третият от „ Отровното трио ” – адв. Николай Хаджигенов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР